DEE WHY

Split level
masterpiece 
light filled
enviable 

This dated mid-century brick house was given a complete renovation, transforming it into a modern split-level masterpiece. This project involved excavation to accommodate an enviably large two car garage with additional storage, installation of a custom kitchen featuring a butler’s pantry, four light-filled bedrooms, bathroom, ensuite and laundry, featuring custom oak joinery. The home boasts generous living spaces, bathed in natural light with polished concrete flooring. This is further complimented by a designer gas fireplace and expansive raked ceilings, spilling out onto a large alfresco deck area complete with landscaped gardens and pool. External finishes include custom Shiplap vertical cladding to the first floor and sandstone capping to the ground floor level.