Case Study

North Curl Curl PS, NSW

Professional development strategy via post occupancy evaluation.

Z

New permanent teaching spaces.

Z

A new hall and canteen.

Z

A new and upgraded library.

Z

A new administration building.

Z

Upgraded playground.

Z

Upgraded sports facilities.

Project Info

This school responses to the increase in local population by replacing demountable buildings with colourful new classrooms, Collaborative Learning Spaces, open play areas, sports courts and associated facilities.

The new school supports a personalized learning approach with technology-rich facilities while reflecting the school’s relaxed, community-focused identity and welcoming setting. By carefully considered design, Curl Curl North Public School fosters student connections to the natural environment with outdoor learning facilities.

The architecture supports collaboration across groups of different sizes and places a technology-rich library facility is a popular destination for students and professional staff.

Client

NSW Government

Completion Date

February 2021

Project Type

Educational Space Planning

Case Study Projects

educational space planning

Rosebery Catholic School NSW

Primary sector

educational space planning

Rainbow

Street PS

NSW

Primary sector

educational space planning

Pymble

Ladies’ College

NSW

PK-12 Sector

educational space planning

Alexandria Park Community School NSW

Primary sector

Master
plan

BRIDIGINE COLLEGE NSW

High School

master
plan

XAVIER
COLLEGE
NSW

High School

educational space planning

SYDNEY CHILDREN'S HOSPITAL

PK-12 School

educational space planning

CONCORD SCHOOL LIBRARY

Special School